Robin Hood

Familieforestilling

  • Eventyr i Sherwood

Forholdsregler af hensyn til corona
Teaterforeningen Bornholm arbejder hele tiden på at leve op til de til enhver tid gældende restriktioner og krav fra myndighederne for at forebygge smitte med Corona.

For at imødekomme afstandskravene og udnytte Rønne Theater optimalt vil nogle billetter derfor blive annulleret.

Til denne forestillingen annulleres billetter, der er købt før 11.11.20.

Nye billetter og information om de aktuelle forholdsregler er blevet udsendt via mail. I bedes printe de nye billetter ud, hvis muligt.
De gamle billetter er ikke længere gældende.

De nye billetter vil ligge så tæt på de gamle pladser som muligt og i de grupper, som man har bestilt, således at man sidder sammen.

Hvis vi ikke har en mailadresse vil man blive kontaktet telefonisk (SMS eller opkald)
Læs de generelle Corona forholdsregler. Tryk her.

Producent: Folketeatret
Medvirkende: Christoffer Læssø, Emilie Rasmussen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josephine Tvermoes, Mathias Sprogøe Fletting og Jullie Hjetland.
Instruktør: Frede Gulbrandsen
Kapelmester: Jullie Hjetland og yderligere 2 musikere.
Hjemmeside: www.folketeatret.dk
Fotograf: Gudmund Thai
Forfatter: Ken Ludwig
Oversætter: Henrik Lykkegaard
Scenografi: Julie Forchhammern
.

Årets familieforestilling er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans tapre svende, der huserer i Sherwoodskoven og som stjæler fra de rige for at give til de fattige. Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil her.

Vi møder mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, og som vi glæder os til, at vores børn skal lære at kende.
Den ikke helt så fromme Broder Tuck, den stærke Lille John, Sheriffen af Nottingham, som altid bliver snydt af Robin og hans mænd, den grådige Prins John, Kong Richard, og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men tiderne skifter, og i denne moderne udgave klarer kvinderne sig mindst lige så godt som mændene, både når det gælder kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes..

Vi kender historien, men denne udgave af Robin Hood overrasker med en befriende, humoristisk og musikalsk teaterleg og spilles af et stjernecast anført af Christopher Læssø som Robin Hood og Marie Bach Andersen som Lady Marian.

For Børn fra 6 år og opefter.

Opføres på Rønne Theater.
14 Onsdag den 3. februar 2021 kl: 18.00 (Bemærk tidspunktet).
Forestillingen spilles med pause.
Prisgruppe: 1

Kørestolbrugere
Pga. beredskabsreglerne kan kørestolsbrugere ikke købe billetter online.
Kørestolsbrugere skal derfor bestille billetterne på mail.
Mailen skal indeholde navn, adresse, postnummer, postdistrikt, telefonnummer, samtlige ønskede forestillinger, og hvor mange billetter, der ønskes til hver forestilling.
Bestil her
Billetter og faktura bliver fremsendt på mail.

Vejledning til bookning online. Tryk her

 

 

 

  • Date: 02/02/2021
  • Categories: De næste forestillinger