Robin Hood

“Robin Hood” torsdag den 09.02.2023 kl. 18:00 – tryk her

<strong>FORESTILLINGEN AFLYST ONSDAG DEN 03.02.21 - SPILLES TORSDAG DEN 09.02.23</strong>
Vi må desværre – trods ihærdige forsøg med at få Folketeatret til at finde anden dato – aflyse forestillingen på grund af Corona-restriktionerne.
Vi er meget ærgerlige, da forestillingen her netop skulle have været en familieoplevelse af de helt store.
Billetter til Robin Hood kan byttes til en anden forestilling. Hvis jeg ikke hører andet inden onsdag aften kl 18, vil jeg sende pengene retur for billetten via mobile pay. Har du/I ikke mobile pay, så send venligst bankkontonummer.

Familieforestilling

  • Eventyr i Sherwood

Producent: Folketeatret
Medvirkende: Christoffer Læssø, Emilie Rasmussen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josephine Tvermoes, Mathias Sprogøe Fletting og Jullie Hjetland.
Instruktør: Frede Gulbrandsen
Kapelmester: Jullie Hjetland og yderligere 2 musikere.
Hjemmeside: www.folketeatret.dk
Fotograf: Gudmund Thai
Forfatter: Ken Ludwig
Oversætter: Henrik Lykkegaard
Scenografi: Julie Forchhammern
.

Årets familieforestilling er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans tapre svende, der huserer i Sherwoodskoven og som stjæler fra de rige for at give til de fattige. Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil her.

Vi møder mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, og som vi glæder os til, at vores børn skal lære at kende.
Den ikke helt så fromme Broder Tuck, den stærke Lille John, Sheriffen af Nottingham, som altid bliver snydt af Robin og hans mænd, den grådige Prins John, Kong Richard, og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men tiderne skifter, og i denne moderne udgave klarer kvinderne sig mindst lige så godt som mændene, både når det gælder kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes..

Vi kender historien, men denne udgave af Robin Hood overrasker med en befriende, humoristisk og musikalsk teaterleg og spilles af et stjernecast anført af Christopher Læssø som Robin Hood og Marie Bach Andersen som Lady Marian.

For Børn fra 6 år og opefter.

Robin Hood

Opføres på Rønne Theater.

Onsdag den 3. februar 2021 kl: 18.00

Varighed: Spilles med  pause.

Prisgruppe: 1

KØB BILLETTER
BILLETTER TIL KØRESTOLSBRUGERE

Vejledning til bookning online. Tryk her