Historiske ting efterlyses

HISTORISKE TING
Teaterforeningen Bornholm fylder 50 år i 2023. Derfor er vi igang med at finde ting fra Teaterforeningens første år.
Lige nu arbejder vi på at få opbygget et arkiv over de forestillinger Teaterforeningen har stået for i de sidste 50 år.
Vi er derfor meget interesserede i at få fat i gamle Brochurer. Vi er især interesserede i brochurer fra sæson 1990-91 og før
Skulle du have brochurer fra perioden liggende, er vi meget interesserede i at høre fra dig.
Vi har brug for at lave skanningsbilleder af brochuren, så vi kan få lagt forestillingerne ind her på hjemmesiden. Du vil kunne se vores nuværende arkiv under “FORESTILLINGER”.

Har du mulighed for at hjælpe os, så send os en mail på teaterforeningenbornholm@gmail.com.