Robin Hood
– Eventyr i Sherwood

  • Familieforestilling

Årets familieforestilling er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans tapre svende, der huserer i Sherwoodskoven og som stjæler fra de rige for at give til de fattige. Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil her.

Vi møder mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, og som vi glæder os til, at vores børn skal lære at kende.
Den ikke helt så fromme Broder Tuck, den stærke Lille John, Sheriffen af Nottingham, som altid bliver snydt af Robin og hans mænd, den grådige Prins John, Kong Richard, og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men tiderne skifter, og i denne moderne udgave klarer kvinderne sig mindst lige så godt som mændene, både når det gælder kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes.

Vi kender historien, men denne udgave af Robin Hood overrasker med en befriende, humoristisk og musikalsk teaterleg og spilles af et stjernecast anført af Christopher Læssø som Robin Hood og Emilie Rasmussen som Lady Marian.

For Børn fra 6 år og deres familier.

Producent: Folketeatret
Hjemmeside: Folketeatret
Medvirkende: Christopher Læssø, Emilie Rasmussen, Jesper Riefensthal, Josefine Tvermoes, Mathias Sprogøe Fletting, Morten Christensen, Jon Lange, Magnus Bruun
Komponister og musikere: Jullie Hjetland, Kirstine Lindemann, Hans Find Møller
Instruktør: Frede Gulbrandsen
Forfatter: Ken Ludwig
Oversætter: Henrik Lykkegaard
Scenografi: Julie Forchhammer
Kampkoreografi: Søren Poppel
Stuntkoreograf: Klaus Messerschmidt Hjuler
Fotograf: Gudmund Thai

Se præsentation af forestillingen her!

 Så mange så forestillingen:  165

Robin Hood

Opføres på Rønne Theater.

Torsdag den 9. februar 2023 kl. 18:00

Varighed: 2 timer og 5 minutter med pause.

Prisgruppe: 3
KØB BILLETTER

Kørestolsbrugere kan ikke købe billetter online.
Bestil herunder

BILLETTER TIL KØRESTOLSBRUGERE
ABONNEMENTS- OG BONUSREGLER
VEJLEDNING I KØB AF ABONNEMENTSBILLETTER ONLINE