Information og forholdsregler
i en Coronatid

Teaterforeningen Bornholm arbejder hele tiden på at leve op til de til enhver tid gældende restriktioner og krav fra myndighederne for at forebygge smitte med Corona, således at det bliver en sikker og god oplevelse at gå i teatret.

Hvis man er smittet med Corona, er i isolation eller har symptomer på Corona, og derfor ikke kan komme i teatret, kan man få byttet eller refunderet sin billet.
Man skal henvende sig på Rønne Theaters Billetkontor hverdage 15-17 eller på tlf. 56950732.
Bytning eller refusion af billetter skal normalt ske senest dagen før forestillingen.

Coronapas indføres igen på Rønne Theater:
Grundet de nye corona-restriktioner, der er gældende fra 16. januar 2022, er det forsat nødvendigt at fremvise et gyldigt coronapas, når man skal ind og opleve en af Teaterforeningen Bornholms forestillinger. Kravet gælder for alle over 15 år, og det gælder uanset, hvor mange tilskuer, der er i salen.

Mundbind:
Da Rønne Theater har en café, skal man bære mundbind, når man bevæger sig rundt på Rønne Theater. Når man sidder ned, behøver man det ikke.

Teatercaféen:
Teatercaféen er åben som vanligt.

Ingen afstandskrav:
Der er ikke afstandskrav, så de pladser, man har købt, er gældende.

Håndsprit:
Der er håndsprit tilgængelig i publikumsarealerne.

Rigtig god fornøjelse!

Teaterforeningen Bornholm