Krigen har ikke et kvindeligt ansigt

Dokudrama

Forholdsregler af hensyn til corona
Teaterforeningen Bornholm arbejder hele tiden på at leve op til de til enhver tid gældende restriktioner og krav fra myndighederne for at forebygge smitte med Corona.
For at imødekomme afstandskravene og udnytte Rønne Theater optimalt vil nogle reserverede billetter derfor blive annulleret.

Til denne forestilling annulleres billetter, der er købt før 24.11.20

Nye billetter og information om de aktuelle forholdsregler er blevet udsendt  via mail. I bedes printe de nye billetter ud, hvis muligt.
De gamle billetter er ikke længere gældende.
Denne forestilling er blevet dubleret og man kan derfor opleve at have fået tilsendt nye billetter til et andet tidspunkt. Teaterforeningen kan kontaktes og billetten ændres, hvis man ikke kan komme til den forestilling, man har fået billet til.

De nye billetter vil ligge så tæt på de gamle pladser som muligt og i de grupper, som man har bestilt, således at man sidder sammen.

Hvis vi ikke har en mailadresse vil man blive kontaktet telefonisk (SMS eller opkald).
I de tilfælde hvor det ikke har været muligt at sende de nye billetter med mail, kan de fra 25/11 afhentes i Rønne Theaters billetsalg, hvis de gamle billetter medbringes.

Læs de generelle Corona forholdsregler. Tryk her.

Producent: Teaterforeningen Katusha v. Thomas Kolding og Pia Rosenbaum
Medvirkende: Skuespillerstemmer: Benedikte Hansen, Sonja Oppenhagen, Bodil Sangill, Anne-Lise Gabold, Malene Swartz, Lotte Olsen, Solbjørg Højfeldt, Kirsten Peuliche m.fl.
Instruktør: Pia Rosenbaum
Hjemmeside: www.teaterforeningen-katusha.dk
Fotograf: Thomas Kolding
Grafisk design: Cecilie Kolding
Scenografi: Thomas Kolding
Lyd og videodesign: David Matchovsky

Året er 1985: På en ø i midten af scenen sidder en enlig skikkelse i et genkendeligt og enkelt køkkenunivers med sort/hvidt mønstret vinylgulv.
Journalisten Svetlana Aleksijevitj er ved at skrive bogen, som senere vinder nobelprisen i litteratur: “Krigen har ikke et kvindeligt ansigt”.

Gennem højtalere fyldes rummet af 17 kvinders stemmer, som hun genkender gennem hyldevis af båndoptagelser. Stemmer som fortæller hver deres historie om krigens rædsler under “Den store Fædrelandskrig” i Rusland 1942 – 45.
I 1941 meldte ca. 1 mill. unge russiske kvinder sig til Den Røde Hær og kæmpede for fædrelandet på lige fod med mændene. Som snigskytter, sanitetssoldater, læger, piloter og partisaner. Oplevelserne, de overlevende kvinder bringer med hjem, er rystende og grusomme, men de fortier dem.
Først 40 år efter krigens afslutning, fortæller kvinderne deres historier, med tankens poesi og humor.

Forestillingen havde Danmarkspremiere i august 2019 og blev meget rosende modtaget af både publikum og anmeldere.

Forestillingsomtale:
Se linket “Min sorg” 3:46 minutter – indtalt af Benedikte Hansen. Se her

Svetlana Aleksijevitj vandt nobelprisen i litteratur i 2015 for bogen, som ligger til grund for teaterstykket.

Opføres på Rønne Theater.
12 Lørdag den 9. januar 2021 kl: 15.00
29 Lørdag den 9. januar 2021 kl: 17.15
Varighed: 1 time og 10 minutter uden pause
Under Garantiordningen

Kørestolbrugere
Pga. beredskabsreglerne kan kørestolsbrugere ikke købe billetter online.
Kørestolsbrugere skal derfor bestille billetterne på mail.
Mailen skal indeholde navn, adresse, postnummer, postdistrikt, telefonnummer, samtlige ønskede forestillinger, og hvor mange billetter, der ønskes til hver forestilling.
Bestil her
Billetter og faktura bliver fremsendt på mail.

Vejledning til bookning online. Tryk her

• Date: 01/08/2021