Et dukkehjem

Klassiker

Forholdsregler af hensyn til corona
For at kunne overholde de nugældende coronaregler om afstand og for at udnytte Rønne Theater optimalt, er det nødvendigt at samtlige bookede billetter til denne forestilling annulleres.
Nye billetter vil snarest mulig blive sendt via mail. I bedes printe dem ud, hvis muligt. De gamle er så ikke længere gældende.
De nye billetter vil ligge så tæt på de gamle pladser som muligt og i de grupper, som man har bestilt, således at man sidder sammen.
Hvis vi ikke har en mailadresse vil man blive kontaktet telefonisk (SMS eller opkald).
Billetter til Introduktionen er stadig gældende.
Læs de generelle Corona forholdsregler. Tryk her

Producent:  Det Kongelige Teater
Medvirkende: Sicilia Gadborg Høegh, Peter Christoffersen, Ida Cæcilie Rasmussen. Mikkel Arndt og Sofie Torp
Instruktør: Anna Balslev
Hjemmeside: www.kglteater.dk
Fotograf: Klaus Vedfelti
Scenografi og kostumer: Jonas Fly

Henrik Ibsens kontroversielle mesterværk havde premiere i København i 1876. I dag er fortællingen om Nora fortsat aktuel.

Nora er gift med Helmer, der snart tiltræder sin nye stilling som bankdirektør. Han, og dermed også Nora, står ved karrierens og samfundets øverste trin. Men Nora har en hemmelighed, der kan knuse Helmers drømme om ære og agtelse. Da det virkelig brænder på og hemmelighederne afsløres, er Helmer ikke villig til at ofre sig for Nora. Hun må indse, at deres kærlighed kun har været en leg, at hun aldrig har levet sit eget liv, men nu må tage skæbnen i egne hænder.

I dag fortæller dramaet os stadig, hvor svært det er at være menneske og stole på den, man elsker, eller tror, man elsker. For Nora tror, hun elsker Helmer. Hun må dog indse, at hun har levet på en illusion.

Henrik Ibsen satte spørgsmålstegn ved relationen mellem sin tids fastlåste kønsroller. Han konfronterede publikum med de illusioner, mennesket satte/sætter op for sig selv.
Et Dukkehjem er en forestilling om de krav, et moderne menneske stiller til kærlighed og lidenskab, sandhed og frihed, og om en kvinde, der bliver til et menneske med al den lidelse og tvivl, det medfører.

<strong>Forestillingsomtale:</strong>

Se skuespillere fortælle om stykket. Tryk her

Introduktion
Forestillingen indledes med en introduktion, hvor Rikke Rottensten stiller spørgsmålet: ”Hvorfor kan vi ikke lade Nora gå? Hvorfor bliver hendes valg ved med at interessere os”.
Rønne Theaters Café

Onsdag den 21. oktober 2020 kl. 18.00 i Caféen.
Tilmelding nødvendig, da der er begrænset plads.

 

 Så mange så forestillingen:  136

Et dukkehjem

Opføres på Rønne Theater.

Onsdag den 21. oktober 2020 kl: 19.30

Varighed: ca. 2 time.

Prisgruppe: 1

KØB BILLETTER
BILLETTER TIL KØRESTOLSBRUGERE

Vejledning til bookning online. Tryk her