Skip to main content
[vc_single_image image=”7600″ img_size=”100×100″]

Forholdsregler i forbindelse med Corona

For at overholde Corona restriktionerne i forbindelse med teaterforestillinger på Rønne Theater er der følgende forholdsregler.

Ankomst til Rønne Theater:
Det er vigtigt at komme i god tid. Anvisning af pladser begynder 30 minutter før start.

For at undgå kø og trængsel bedes man benytte følgende døre:

Gruppe A: Billetter til 1. – 4. række i 1. parket. Indgang af den gamle dør i Teaterstræde. Ventelokale i hjørnesalen. Garderober i kælderen.

Gruppe B: Billetterne til 5. – 9. række i 1. parket + kørestolspladserne. Indgang i Østergade. Ventelokale i Cafeen og garderobe i Cafeen.

Gruppe C: Billetter til 10. række i 1. parket + 2. parket. Indgang i Østergade, gennem haven til Black Box, også kaldet Ny Scene. Her er ventelokale, garderober og toilet.

Gruppe D: Billetter til Balkon. Indgang ad døren i Teaterstræde, som ligger tættest på scenen. Garderobe i den gule gang og ventelokale i de små foyerer nede og oppe.

Mundbind:
På Rønne Theater skal man bære mundbind, når man bevæger sig rundt. Når man sidder ned, behøver man det ikke. Så husk gerne mundbind hjemmefra. De kan dog også købes på teatret for 5 kr.

Baren er lukket:
Men der er mulighed for at købe drikkevarer, som er stillet frem. Betaling sker ved Mobile Pay. Vand må medtages i teatersalen.

I pausen:
Hvis der er pause i forestillingen, er man velkommen til at blive siddende i salen.

Rigtig god fornøjelse!

Teaterforeningen Bornholm

Close Menu