Blinkende Lygter

“Blinkende Lygter” torsdag den 20.10.2022 kl. 19:30 – tryk her

<strong>FORESTILLINGEN AFLYST ONSDAG DEN 17.02.21 - SPILLES TORSDAG DEN 20.10.22</strong>
Teaterforeningen Bornholm må desværre aflyse forestillingen grundet Corona-situationen.

Vi tilbagebetaler jeres indbetalte beløb (-gebyr) og benytter helst mobile pay. Såfremt I ikke har mobile pay bedes I venligst om at kontakte Teaterforeningens kasserer, Erik Hansen på 2041 2266, for oplysning om jeres bankkontonummer.

Dansk Folkekomedie

Producent: Nørregade Teatret og Teater 2
Medvirkende: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Christina Bech, Kristian Boland og Frank Rubæk.
Instruktør: Frank Rubæk.
Hjemmeside: www.noerregadeteatret.dk
Fotograf: Nørregade Teatret
Kostumer: Charlotte Strahenberg
.

Nørregade Teatrets udgave af ’Blinkende Lygter’ er ikke en kopi af den berømte film fra 2000, men derimod et nyskrevet og friskt skuespil af en af landets bedste dramatikere, Vivian Nielsen, baseret på Anders Thomas Jensens film.

De fleste husker sikkert den skæve historie om de fire drenge; Peter, Arne, Thorkild og Stefan, der på grund af svigt i barndommen stikker af og tilfældigt mødes på en banegård. Sammen føres de ud i den kriminelle løbebane, men de står altid sammen og støtter hinanden. Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut, men han er nødt til at lave et sidste job for chefen og bagmanden ”Færingen”. Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af Færingens penge. Dette danner rammen og baggrunden for deres videre færd og mødet med sære udkants-danskere i forsøget på at passe ind.

Bemærk: Forestillingen anbefales ikke til køer!

Nørregade Teatrets opsætning af ”Blinkende Lygter” har et skønt hold på scenen. Paw Henriksen, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som aldrig giver slip på hinanden, Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand Alfred og Frank Rubæk er den fordrukne og fallerede læge Carl. Christina Bech spiller kvinderne i historien, Therese og Hanne.

Teaterversionen af “Blinkende Lygter” er sjov, tankevækkende og skæv – en spændende teateraften, der også trækker et yngre publikum i teatret.

Blinkende Lygter

Opføres på Rønne Theater.

Onsdag den 17. februar 2021 kl: 19.30

Varighed: 2 timer og 10 minutter med pause.

Prisgruppe: 1

KØB BILLETTER
BILLETTER TIL KØRESTOLSBRUGERE

Vejledning til bookning online. Tryk her