Blinkende Lygter

Dansk Folkekomedie

Forholdsregler af hensyn til corona
Teaterforeningen Bornholm arbejder hele tiden på at leve op til de til enhver tid gældende restriktioner og krav fra myndighederne for at forebygge smitte med Corona.
For at imødekomme afstandskravene og udnytte Rønne Theater optimalt vil nogle billetter derfor blive annulleret.


Til denne forestillingen
annulleres billetter, der er købt før 17.11.20.

Nye billetter og information om de aktuelle forholdsregler er blevet udsendt via mail. I bedes printe de nye billetter ud, hvis muligt.
De gamle billetter er ikke længere gældende.

De nye billetter vil ligge så tæt på de gamle pladser som muligt og i de grupper, som man har bestilt, således at man sidder sammen.

Hvis vi ikke har en mailadresse vil man blive kontaktet telefonisk (SMS eller opkald)
Læs de generelle Corona forholdsregler. Tryk her.

Producent: Nørregade Teatret og Teater 2
Medvirkende: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Christina Bech, Kristian Boland og Frank Rubæk.
Instruktør: Frank Rubæk.
Hjemmeside: www.noerregadeteatret.dk
Fotograf: Nørregade Teatret
Kostumer: Charlotte Strahenberg
.

Nørregade Teatrets udgave af ’Blinkende Lygter’ er ikke en kopi af den berømte film fra 2000, men derimod et nyskrevet og friskt skuespil af en af landets bedste dramatikere, Vivian Nielsen, baseret på Anders Thomas Jensens film.

De fleste husker sikkert den skæve historie om de fire drenge; Peter, Arne, Thorkild og Stefan, der på grund af svigt i barndommen stikker af og tilfældigt mødes på en banegård. Sammen føres de ud i den kriminelle løbebane, men de står altid sammen og støtter hinanden. Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut, men han er nødt til at lave et sidste job for chefen og bagmanden ”Færingen”. Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af Færingens penge. Dette danner rammen og baggrunden for deres videre færd og mødet med sære udkants-danskere i forsøget på at passe ind.

Bemærk: Forestillingen anbefales ikke til køer!

Nørregade Teatrets opsætning af ”Blinkende Lygter” har et skønt hold på scenen. Paw Henriksen, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som aldrig giver slip på hinanden, Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand Alfred og Frank Rubæk er den fordrukne og fallerede læge Carl. Christina Bech spiller kvinderne i historien, Therese og Hanne.

Teaterversionen af “Blinkende Lygter” er sjov, tankevækkende og skæv – en spændende teateraften, der også trækker et yngre publikum i teatret.

Opføres på Rønne Theater.
16 Onsdag den 17. februar 2021 kl: 19.30
Varighed: 2 timer og 10 minutter incl. pause.
Prisgruppe: 1

Kørestolbrugere
Pga. beredskabsreglerne kan kørestolsbrugere ikke købe billetter online.
Kørestolsbrugere skal derfor bestille billetterne på mail.
Mailen skal indeholde navn, adresse, postnummer, postdistrikt, telefonnummer, samtlige ønskede forestillinger, og hvor mange billetter, der ønskes til hver forestilling.
Bestil her
Billetter og faktura bliver fremsendt på mail.

Vejledning til bookning online. Tryk her

 

 

 

  • Date: 02/16/2021
  • Categories: De næste forestillinger