Lig i lasten

Opera – Dobbeltforestilling

  • dobbeltforestillingen ”Den stærkeste” og ”Av min Arv”

  • 5 operasangere, 3 musikere og 15 legemsstore dukker

Producent: Musikteatret Undergrunden
Musik: Margareta Hallin og Giacomo Puccini
Iscenesættelse: Niels Pihl
Medvirkende: Randi Gislason, Aleksandra Arandjelovic Wissing, Kaja Pihl, Jan Flemming Jensen, Niels Pihl og 15 legemsstore dukker.
Foto: Fra brochuren.

”Den Stærkeste” – en opera over Strindbergs berømte, barske kammerspil om to kvinder, der mødes tilfældigt juleaften og opdager, at de har mere tilfælles end de bryder sig om.

Margareta Hallins musik giver teksten nye facetter og tillader lidenskaberne at folde sig fuldt ud. 2 sangerinder og en klarinet er nok til at skabe en fortættet stemning og en hypnotisk, uafrystelig oplevelse.

”Av Min Arv” – et af operalitteraturens mest perfekte – og morsomme! – værker, Puccinis ”Gianni Schicchi” om grådige arvinger, der går i den fælde, de selv har lagt. Her foregår den i nutidens Danmark til en frisk og overraskende tekst, der uddeler hib til højre og venstre, men altid i samklang med den guddommelige musik – f.eks. den velkendte ”O mio babbino caro”.

5 sangere, 3 musikere og 15 legemsstore dukker står for den uventede, sprudlende og vedkommende operaoplevelse i Ivar Gjørups scenografi.

 Så mange så forestillingerne:  129

Lig i lasten

Opføres på Rønne Theater.

Tirsdag den 14. september 2004 kl: 19.30

Onsdag den 15. september 2004 kl: 19.30

Varighed: Ikke oplyst.

Prisgruppe: 2