Eks-mænd

Road Comedy

  • Sku’ vi se at komme videre?

Producent: Folketeatret
Medvirkende: Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard
Instruktion: René Vase og Jannik Fuglsang
Hjemmeside: www.folketeatret.dk
Fotograf: Gudmund Thai
.

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja! – for det var ham, der løb med din kone.

’Eks-mænd’ er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles – på nær: Rygproblemer, manglende stedsans, en ekskone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.

Med deres helt særlige humoristiske timing og figurtegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard deres succesfulde parløb på Folketeatret. Denne gang i en nyskrevet road comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.

Dramatikere er: René Vase og Jannik Fuglsang, der også har sat i scene. Med sig har de dramaturg Ninette Mulvad og scenograf Kirsten Brink.
Vase og Fuglsang hører til nogle af Danmarks mest benyttede forfattere af revytekster f.eks til Cirkusrevyen, så vi har noget at glæde os til.

Opføres på Rønne Theater.
23 Torsdag den 15. april 2021 kl: 19.30
Varighed: ca 2 time og 20 minutter med pause.
Prisgruppe: 1

Kørestolbrugere
Pga. beredskabsreglerne kan kørestolsbrugere ikke købe billetter online.
Kørestolsbrugere skal derfor bestille billetterne på mail.
Mailen skal indeholde navn, adresse, postnummer, postdistrikt, telefonnummer, samtlige ønskede forestillinger, og hvor mange billetter, der ønskes til hver forestilling.
Bestil her
Billetter og faktura bliver fremsendt på mail.

Vejledning til bookning online. Tryk her

FÅ A-BILLETTER TILBAGE

  • Date: 04/14/2021
  • Categories: De næste forestillinger