Eks-mænd

Road Comedy

• Sku’ vi se at komme videre?

Forholdsregler af hensyn til corona
Teaterforeningen Bornholm arbejder hele tiden på at leve op til de til enhver tid gældende restriktioner og krav fra myndighederne for at forebygge smitte med Corona.

For at imødekomme afstandskravene og udnytte Rønne Theater optimalt vil alle reserverede billetter derfor som hovedregel blive annulleret.

Denne forestilling er blevet dubleret og man kan derfor opleve at få tilsendt nye billetter til et andet tidspunkt. Teaterforeningen kan kontaktes og billetten ændres, hvis man ikke kan komme til den forestilling, man har fået billet til.
Nye billetter og information om de aktuelle forholdsregler vil blive udsendt ca. 14 dage før forestillingen via mail. I bedes printe de nye billetter ud, hvis muligt.
De gamle billetter er ikke længere gældende.

De nye billetter vil ligge så tæt på de gamle pladser som muligt og i de grupper, som man har bestilt, således at man sidder sammen.

Hvis vi ikke har en mailadresse vil man blive kontaktet telefonisk (SMS eller opkald)
Læs de generelle Corona forholdsregler. Tryk her.

Producent: Folketeatret
Medvirkende: Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard
Instruktion: René Vase og Jannik Fuglsang
Hjemmeside: www.folketeatret.dk
Fotograf: Gudmund Thai
.

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja! – for det var ham, der løb med din kone.

’Eks-mænd’ er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles – på nær: Rygproblemer, manglende stedsans, en ekskone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.

Med deres helt særlige humoristiske timing og figurtegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard deres succesfulde parløb på Folketeatret. Denne gang i en nyskrevet road comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.

Dramatikere er: René Vase og Jannik Fuglsang, der også har sat i scene. Med sig har de dramaturg Ninette Mulvad og scenograf Kirsten Brink.
Vase og Fuglsang hører til nogle af Danmarks mest benyttede forfattere af revytekster f.eks til Cirkusrevyen, så vi har noget at glæde os til.

Opføres på Rønne Theater.
31 Torsdag den 15. april 2021 kl: 16.30
23 Torsdag den 15. april 2021 kl: 19.30

Varighed: ca 2 time og 20 minutter med pause.

Kørestolbrugere
Pga. beredskabsreglerne kan kørestolsbrugere ikke købe billetter online.
Kørestolsbrugere skal derfor bestille billetterne på mail.
Mailen skal indeholde navn, adresse, postnummer, postdistrikt, telefonnummer, samtlige ønskede forestillinger, og hvor mange billetter, der ønskes til hver forestilling.
Bestil her
Billetter og faktura bliver fremsendt på mail.

Vejledning til bookning online. Tryk her

• Date: 04/14/2021