A space in the dark

Dans

Producent: Black Box Dance Company.
Medvirkende: 7 dansere fra Black Box Company.
Koreograf:: Ben Wright.
Scenografi: Will Holt.
Kostume: Åsa Gjerstad.
Lysdesign: Lucy Hansom.
Hjemmeside: Black-box-theatre-and-dance.dk
Fotograf: Ditte Chemnitz.

David Bowie efterlod en legendarisk rigdom af musik, der favner både menneskets og livets mange facetter, og som har den helt særlige evne at ramme et publikum på tværs af generationer og samfundslag.

Black Box Dance Company, Holstebro, har fået en enestående mulighed for at arbejde med 6 udvalgte sange fra Bowies store musikskat.
Den internationalt anerkendte koreograf, Ben Wright, har skabt et vedkommende værk om at leve livet fuldt ud, og om det at gå livets ultimative realitet i møde. Et værk, der er nyskabende, gribende, rørende og spontant i sin appel.

Syv dansere mødes til gravøl. Festen er slut. Her vil de tage publikum med på en poetisk rejse fra fuldkommenhed til muld. Gennem musik og dans opstår de velkendte følelser, melankoli, sorg, glæde og humor. I dansen fejres dét at være et menneske, det uperfekte, det utilstrækkelige og det fantastiske.

Vi kan love tilskuerne en fantastisk musikalsk oplevelse.

Introduktion
Der bliver en kort introduktion fra scenen før forestillingen. 

I forestillingen vil man bl.a. kunne opleve kendte sange som Let’s Dance, Lazarus og Bring Me The Disco King, samt musik af Henrik Munch kendt fra det danske band Sorten Muld.

Opføres på Rønne Theater
20 Fredag den 27. marts 2020 kl: 19.30
Varighed: 1 time og 10 minutter uden pause.
Prisgruppe: 3
Forestillingen er godkendt under Garantiordningen.


Bestil Billetter

  • Date: 03/26/2020
  • Categories: De næste forestillinger