A space in the dark

Dans

Producent: Black Box Dance Company.
Medvirkende: 7 dansere fra Black Box Company.
Koreograf:: Ben Wright.
Scenografi: Will Holt.
Kostume: Åsa Gjerstad.
Lysdesign: Lucy Hansom.
Hjemmeside: Black-box-theatre-and-dance.dk
Fotograf: Ditte Chemnitz.

David Bowie efterlod en legendarisk rigdom af musik, der favner både menneskets og livets mange facetter, og som har den helt særlige evne at ramme et publikum på tværs af generationer og samfundslag.

Black Box Dance Company, Holstebro, har fået en enestående mulighed for at arbejde med 6 udvalgte sange fra Bowies store musikskat.
Den internationalt anerkendte koreograf, Ben Wright, har skabt et vedkommende værk om at leve livet fuldt ud, og om det at gå livets ultimative realitet i møde. Et værk, der er nyskabende, gribende, rørende og spontant i sin appel.

Syv dansere mødes til gravøl. Festen er slut. Her vil de tage publikum med på en poetisk rejse fra fuldkommenhed til muld. Gennem musik og dans opstår de velkendte følelser, melankoli, sorg, glæde og humor. I dansen fejres dét at være et menneske, det uperfekte, det utilstrækkelige og det fantastiske.

Vi kan love tilskuerne en fantastisk musikalsk oplevelse.

Introduktion
Der bliver en kort introduktion fra scenen før forestillingen. 

I forestillingen vil man bl.a. kunne opleve kendte sange som Let’s Dance, Lazarus og Bring Me The Disco King, samt musik af Henrik Munch kendt fra det danske band Sorten Muld.

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst – Garantiordningen for Voksenteater.

<strong>FORESTILLINGEN AFLYST</strong>
Som I formentlig har erfaret, er forestillingen ” A space in the dark” aflyst og vi ser ikke mulighed for at få den senere i sæsonen. Derfor tilbydes I at få jeres billetter refunderet.
Vi har fortsat nogle forestillinger tilbage i denne sæson, hvor det er muligt at få billet – måske bedst til ”Driving Miles” den 2. maj.
Ændring/tilbagebetaling af jeres billet skal ske på Rønne Theater hos billetholdet, der har åbent mellem kl 15 til kl 17 hverdag – når de åbner igen. Som det ser ud for nærværende vil der være åbent igen fra mandag den 30. marts kl 15, men følg venligst med i dagspressen og her på hjemmesiden.
Vi håber alle har forståelse for den situation vi står i.

A space in the dark

Opføres på Rønne Theater.

Fredag den 27. marts 2020 kl: 19.30

Varighed: 1 time uden pause.

Prisgruppe: 3