2 på Tur

Kultklassiker

Producent: Folketeatret
Medvirkende: Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen og Kristine Yde.
Instruktør: Geir Sweaass
Scenografi: Marianne Nilsson
Oversættelse: Ninette Mulvad og Geir Sweaass
Hjemmeside: www.folketeatret.dk
Fotograf: Gudmund Thai.

Kurt Ravn og Peter Schrøder spiller to ældre herrer, som nægter at give op, selv om det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver deres terminale sygdom. Der varer dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge der og vente på døden. Så de ’griber dagen’ og flygter.
Med dropstativ og iklædt stribet pyjamas stiller de sig op ved den nærmeste landevej og blaffer, klar til nye – sidste eventyr.

På deres vej møder de mange forskellige mennesker spillet af Paw Henriksen og Kristine Yde, som påvirker retning og udfald af deres lille udflugt.

Da de møder en gravid kvinde, hvis kæreste har forladt hende, sætter de sig for at finde ham, men i stedet ender de med at finde en voksen datter, der griber muligheden for at lære sin far at kende.

I løbet af den korte tid deres tur varer, erfarer de, at tilfældige hændelser fører til nye hændelser, som får betydning i nuet. Sådan er livet også, vi kender endestationen for de to mænds tur, men vejen derhen er fuld af livsglæde og håb for fremtiden.

Eftersnak
Der vil blive mulighed for eftersnak med skuespillerne om forestillingen.
Rønne Theaters Café
26 Tirsdag den 7. april 2020 lige efter forestillingen.
Baren vil være åben lige efter forestillingen.
Tilmelding nødvendig, da der er begrænset plads.


Bestil Billetter 

FÅ PLADSER TILBAGE

I 2006 blev stykke med den franske originaltitel Moins 2, nomineret til Molière-prisen som årets bedste franske dramatik.”

Opføres på Rønne Theater
21 Tirsdag den 7. april 2020 kl: 19.30

Prisgruppe: 1


Bestil Billetter

UDSOLGT

  • Date: 04/06/2020
  • Categories: De næste forestillinger