Stå Fast

Musikteater

  • Øjebliksbilleder

Aktuelt drama

Producent: Det Kongelige Teater
Medvirkende: Mads Rømer Brolin-Tani, Stine Schrøder Jensen og Maria Rich.
Instruktør: Kamilla Wargo Brekling.
Hjemmeside: www.kglteater.dk
Fotograf: Camilla Winther.

Kamilla Wargo Brekling, der i 2007-2008 vandt prisen for årets turnéforestilling, inviterer nu med ’Stå fast’ til en forestilling om at stå. Tag nej-hatten på, fyr din coach og gå en tur i skoven eller i teatret!
’Stå fast’ stiller sig på Svend Brinkmanns skuldre og ser tidsånden i øjnene. Hvordan kan vi vende selvindsigt til udsigt til andre, få meningsløsheden til at give mening og indse, at døden er en forudsætning for meningen med livet?

Med succesen ’Stå fast’ går Svend Brinkmann med humor imod tidens krav om, at man skal være i konstant forandring. I efterfølgeren ’Ståsteder’ giver han sit bud på, hvad der er værd at stå fast på ved at genopfinde gamle ideer om det gode, så som værdigheden, sandheden, ansvaret, kærligheden, tilgivelsen, friheden og døden.

Stykket er blevet til i en spændende samarbejdsform, idet Kamilla Wargo Brekling har skrevet manuskriptet i samspil med de tre skuespillere og Karina Dichov Lund, som samtidig står som co-iscenesætter, koreograf og dramaturg.
Det lyder som mange kokke, men publikum har været begejstrede for forestillingen, der har gået for fulde huse på Skuespilhusets Lille Scene i sæson 17 – 18.
Og så gør det jo ikke noget, at der er tre fremragende skuespillere på scenen.

En spændende kommentar til Svend Brinkmanns bestseller bøger, der er et opgør med selvudviklingsindustrien inden for arbejdslivet og privatlivet. Den formulerer en modstand mod tidens stressfremkaldende krav til evig omstilling og forandring.
Se den sammen med din chef.

 Så mange så forestillingen:  218

Stå Fast

Opføres på Rønne Theater.

Mandag den 2. december 2019 kl: 19.30

Varighed: 1 time og 35 minutter uden pause.

Prisgruppe: 1