Spindoctor

Komedie

  • Komedie

Producent: Det Danske Teater
Instruktion: Vibeke Wrede
Scenografi: Erik Söderberg
Oversættelse og Bearbejdelse: Flemming Jensen
Medvirkende: Flemming Jensen, Morten Thunbo, Christian Mosbæk, Jeanette Binderup-Schultz, Karsten Jansfort, Jannie Faurschou og Hans Henrik Clemensen
Foto: Fra brochuren.

Med Flemming Jensen i spidsen for et veloplagt hold af skuespillere sender Det Danske Teater succesforestillingen ”Spindoctor” rundt i landet. Forestillingen blev i sæsonen 2002/2003 en stor anmelder- og publikumssucces på Nørrebros Teater og blev i 2003 nomineret til hele tre Reumertpriser.

”Spindoctor” er en højaktuel politisk komedie, som kommer tæt på sandheden om nutidens demokrati. Der fedtes for flertallet, sandheder undertrykkes, journalister købes til tavshed, og partierne går langt for at bevare regeringsmagten. Det er skarpt, vittigt og relevant.
Mens anti-kapitalistiske grupper demontrerer ude i gaderne, sidder pressesekretæren og spindoctoren Eddie og hans unge taleskriver Klaus og forsøger at lægge sidste hånd på statsministerens afslutningstale. Den ene skandale efter den anden ruller hen over scenen i et forrygende tempo, som skaber komikken og får latteren til at bølge.

 Så mange så forestillingerne:  300

Spindoctor

Opføres på Rønne Theater.

Tirsdag den 28. september 2004 kl: 18.30

Varighed: Ikke oplyst.

Prisgruppe: 1