RYG

Cabaret

  • En sørgmunter cabaret.

Producent: Café Liva.
Medvirkende: Bodil Jørgensen med pianisten Bjarne Sahl.
Instruktør: Jakob Morild.
Hjemmeside: www.cafeliva.dk
Fotograf: Thomas Petri.

Bodil Jørgensen har denne gang kastet sig over Jørgen Rygs repertoire og tegner et sørgmuntert portræt af det moderne menneske og dets genvordigheder i en tid, hvor alting skal gå så ufatteligt stærkt.

Cabaretten er spækket med et væld af monologer og sange fra Enlig Far til Pyt og Hvad Skal Vi Med Kvinder – et spændende greb, når man, som Bodil, jo er en kvinde.

Til at akkompagnere og for de nye musikalske arrangementer står pianisten Bjarne Sahl – og som fødselshjælper og “øjne udefra” står Café Livas kunstneriske leder, Jacob Morild. 

Introduktion
Forestillingen indledes med en introduktion ved Rikke Rottensten om komiker Jørgen Ryg og hans karriere. Alene, som makker med Preben Kaas og som en del af blandt andet ABC Teatrets store ensemble af stjerner
Rønne Theaters Café
24 Tirsdag den 1. oktober 2019 kl. 18.00 – 18.45 i Caféen.
Tilmelding nødvendig, da der er begrænset plads.
Baren vil være åben ½ time før foredraget starter.

 Så mange hørte introduktionen:  60

Jørgen Ryg døde i 1981 kun 54 år gammel, men i sin relativt korte levetid, nåede han at sætte et uforglemmeligt aftryk på den danske underholdningsverden. Egentlig var det jazzmusiker, han ville være, men med sin svingende trompet og forunderlige, underspillede charme, blev han suget ind i filmens verden. Man husker ham først fra ”Forelsket i København” hvor det stadig var trompeten, der dominerede. Siden dannede han par med Preben Kaas, Dirk Passer og mange andre af tidens store komikere. Det bliver spændende at se, hvor mange sider af den beskedne, store kunstner Bodil Jørgensen kan få frem.

 Så mange så forestillingen:  299

RYG

Opføres på Rønne Theater.

Tirsdag den 1. oktober 2019 kl: 19.30

Varighed: 1 time og 20 minutter uden pause.

Prisgruppe: 2