Abehånden

  • Familieforestilling

Producent: André Andersen Solo.
Manuskript: André Andersen.
Scenografi: Nikolaj H. Trap
Medvirkende: André Andersen.
Instruktør: Martin Ammundsen.
Hjemmeside: www.andreandersen.dk
Fotograf: Torben Sørensen/kalabas.
Tegner: Nikolaj Trap.

“… det bankede på døren… men der var ikke nogen derude…”; Mogens kunne virkelig fortælle gysere, så klassen sad helt stille. André tager publikum med tilbage til sin skoletid og hans lærers evner som historiefortæller! Ryk tæt sammen i frydefuld gru og mærk gyset når “manden” finder en abehånd foran døren. Hvordan er den havnet dér? Den kan jo ikke selv ha´ banket på….!? Og hvad er det, der kravler rundt på trappen midt om natten, imens manden prøver at sove? Og hvorfor er der altid frikvarter, når Mogens når til det mest spændende? 

Sammen med publikum genoplever han gyset, når manden hører lyde på trappen, og sammen oplever de, hvordan det føles at krybe tæt sammen, når uhyggen breder sig. I mørket opdager publikum det sammenhold og den frydefulde gru, som kun et godt gys kan give. Ryk tæt sammen til denne spændende teatergyser for mellemtrinnet!

Uha, det lyder farligt, men så er det heller ikke værre. Denne gang har vi valgt en familieforestilling, som er for de lidt større børn, der måske synes, at de er vokset fra Emil og Pippi, uden at det dog skal være alt for farligt.

<strong>Anmeldelser:</strong>
Helsingør Dagblad, Pernille Hermann:
”Denne gang blander André Andersen sin lærer, Mogens´ herligt uhyggelige historie med tidsbilleder fra sin egen skoletid, og ungerne melder tilbage med både grin og gys undervejs. Og han formår virkelig at engagere både børn og voksne i dramaet.”

 Så mange så forestillingen:  38

Abehånden

Opføres på Rønne Theater, Ny scene.

Torsdag den 23. september 2019 kl: 19.30

Varighed: 45 minutter uden pause.

Prisgruppe: 4

Unummererede pladser.