Når katten er ude…

Farce

Producent: COMEDIETEATRET
Af: Derek Benfield
Instruktion: Joy Maria Frederiksen
Medvirkende: Vicki Berlin, Iben Dorner, Pernille Schrøder, Peter Oliver Hansen, Karsten Jansfort
Fotograf: Anders Hjerming

Søren er gift med Louise – hver onsdag løber han. Hans gode ven Henrik er gift med Marianne – hver onsdag går han til billard. …
Det er i hvert fald, hvad de siger, de gør…! …I virkeligheden låner Søren hver onsdag Henriks lejlighed, for at dyrke sin affære med den billedskønne Sandra.
Hvad han ikke ved er, at Henrik samtidig har en affære kørende med Sørens kone i deres lejlighed, mens Henriks egen kone Marianne er på forretningsrejse.
Men en onsdag kommer Marianne så lidt tidligere hjem…

Glæd jer til en fuldstændig forrygende farce, hvor alle bliver hvirvlet ind i et spind af løgne, bortforklaringer, pinlige afsløringer og en solid portion ”Coq au Vin”.

Stykket er skrevet af den prisvindende engelsk forfatter og skuespiller Derek Benfield, og med COMEDIETEATRETS opførelse har forestillingen Danmarkspremiere.

Det er lykkedes COMEDIETEATRET at få samlet et hold skuespillere, der alle mestrer farcens og komediens timing og lethed. Vicki Berlin, en humørbombe, der i sommer blev tildelt ”Årets Dirch” for sin fremragende medvirken i Nykøbing Falster Revyen sidste sommer, medvirkede i Bornholmerrevyen 2008, 2009 og 2010.

 Så mange så forestillingerne:   271

Når katten er ude…

Opføres på Rønne Theater.

Søndag den 21. oktober 2012 kl: 19.30

Varighed: 2 timer og 15 minutter med pause.

Prisgruppe: 1