Frelserens Genkomst

Provokerende teater

  • et miks af mime, slapstick, akrobatik og dans samtidig med, at det også er hylende morsomt, seriøst og provokerende teater.

Producent: Teater Neander
Instruktør: Katrine Wiedemann
Scenograf: Kristian Knudsen
Lysdesigner: Adelsteinn Stefansson
Skuespillere: Kristjan Ingimarsson m.fl.
Foto: Fra brochuren
En mand har mistanke om, at han er frelseren. I al hemmelighed lægger han planer om sin genkomst. Mens han går og venter på det rigtige tidspunkt, øver han sine overnaturlige kræfter, som dog ser ud til at være underlagt tilfældigheder. Genkomsten bliver katastrofal – og han indser, at han alligevel ikke er frelseren.

Midt i skam, skuffelse og depression, forsvinder alle luftkastellerne. Han går ind i forretningsverdenen og arbejder sig op fra at være avisbud til at blive boss i et stort firma. Derfra videre ind i politik og med blod, sved og tårer til tops i hierarkiet, hvorfra han enerådigt renser ud i dem, der ikke følger hans vision.
Da han kigger tilbage, ligger der lig på vejen, og ødelæggelserne kommer til syne. Han er der for at dømme levende og døde. Han er frelseren.

Forestillingen tager udgangspunkt i oprustningen af tro i verden. Selvom politik og religion i dag er baseret mere på manipulation end på metafysik, er det stadig os selv, der skaber eller vælger vores frelser.

Skuespilleren Kristjan Ingimarsson er i verdensklasse. (Politiken)

Forestillingen er omfattet af garantiordningen for turnéteater og er støttet af Turneplanen.

 Så mange så forestillingen:  51

Frelserens Genkomst

Opføres på Rønne Theater.

Fredag den 20. april 2007 kl: 19.30

Varighed: 1 time og 15 minutter uden pause.

Prisgruppe: 3