Ennio – den levende papirtegneserie

Mime/komik

  • komiske parodier af over 50 internationalt kendte personer

  • mimespil med lyn-omklædninger til medrivende musikhits

  • for første gang i Danmark!

Producent: Dan Size Fits All Productions
Af: Ennio Marchetto (Italien) og Sosthen Hennekam (Holland)
Kostumer: Sosthen Hennekam
På scenen: Ennio Marchetto
Foto: Fra brochuren.

Forestillingen tager kunsten at parodiere og lynhurtige skift til nye højder. Ennio transformerer sig til karakteriseringer (uden ord) af mere end 50 af verdens mest kendte kulturelle ikoner med en magisk optræden. Dette meget originale show indeholder en stjernepakke fra det sublime til det latterlige i skøn forening med en perlerække af store hits,… alle fra Mona Lisa til Boy George, Céline Dion til Ozzie Osbourne, Dolly Parton til Lady Gaga, og mange flere.
Ennio Marchetto blev født i 1960 i Venedig, hvor han blev inspireret af det årlige karneval til at udvikle de første papirkostumer. Ennio videreudviklede snart konceptet til et cabaret show, og det indbragte Ennio den prestigefyldte Golden Lion Award samt The Golden Mosquito award for comedy. Modetøjs- og kostumedesigner Sosthen Hennekam overværede under et ophold i Italien, for et af de store modehuse, en af Ennios første cabarétforestillinger. De to indledte et fast samarbejde med at udvikle og finjustere de unikke papirkostumer til en underholdende forestilling med teknisk spændende finesser, der, for øjnene af publikum, får kostumer til at folde sig ud i takt med musikkens fremdrift og Ennios karakterskifte. Ennio har over årene optrådt i mere end 70 lande lige fra Broadway til New Zealand. Ud over priser er Ennio blevet nomineret til The Drama Desk Award for Unique Theatrical Entertainment og Laurence Olivier Award for Best Entertainment.

Pressen i USA skrev (oversat):
”Komisk geni! Et enormt talent! Den sjoveste forestilling der har ramt byen i år. …en række af kulturelle ikoner fra People Magazine eksploderer fra scenen…” San Francisco Times ”Et rigtigt sjovt tour de force.” Los Angeles Times

 Så mange så forestillingen:   96

Ennio – den levende papirtegneserie

Opføres på Rønne Theater.

Mandag den 28. oktober 2013 kl: 19.30

Varighed: 1 time og 10 minutter uden pause.

Prisgruppe: 3