Bridge over troubled water

Teaterkoncert

• En musikforestilling om Simon og Garfunkel.

Producent: Landsteatret.
Medvirkende: Morten Lützhøft og Nis Pedersen.
Instruktør: Peter Aude.
Scenegraf: Maja Boberg.
Hjemmeside: www.landsteatret.dk
Fotograf: Erling Mølgaard

Simon og Garfunkels femte og sidste LP ”Bridge Over Troubled Water” fra 1970, og filmen ”The Graduate” fra 1967, sender os direkte tilbage til 60’ernes og 70’ernes problemfyldte men spændende tid.
At genopdage Simon og Garfunkels musik i dag, at lære om deres liv og karrierer, er en øjenåbner, der ikke alene afslører hvilken stor sangskriver Poul Simon var og er; men også i hvor høj grad mange af deres sange var politiske og deres budskaber evigtgyldige.

Bridge Over Troubled Water er en rørende, intim og gennemmusikalsk teaterkoncert. Den tager os med til nogle af deres skelsættende begivenheder, deres kunstneriske forskelligheder og deres lyse og mørke perioder.
Den fører os igennem deres største hits bl.a. Mrs. Robinson, The Boxer, Cecilia, Scarborough Fair, The Sound of Silence og selvfølgelig Bridge Over Troubled Water. De to skuespillere Nis Pedersen og Morten Lützhøft har gennem mange måneder arbejdet på at gøre sangene til deres egne.

Glæd jer til en aften med masser af musikalitet, latter og nostalgi.
Endelig en af de store teaterkoncerter, der kan tilpasses Rønne Theaters lille scene, så vi også kan få glæde af den herovre.

”De tager sangene til sig, skaber deres egen lyd, som ikke er ulig originalerne, men som ikke bare er kopi, og de gør det virkelig godt.” (BT)
 Så mange så forestillingen:  293

Bridge over troubled water

Opføres på Rønne Theater.

Tirsdag den 2. oktober 2018 kl: 19.30

Varighed: 2 time med pause.

Prisgruppe: 2