Bedrag

Moderne klassiker

 

Producent: Folketeatret
Hjemmeside: Folketeatret
Medvirkende: Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard, m.fl.
Instruktion: Maria Vinterberg
Oversættelse: Line Knutzon
Scenografi: Marianne Nilsson
Foto/kilde: Gudmund Thai

I Harold Pinters berømte trekantsdrama er nettet af løgne vævet tæt omkring de tre venner og elskende, som her spilles af det stærke trekløver Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard.

Emma er lykkeligt gift med Robert. Robert og Jerry er bedste venner. Jerry og Emma har haft en affære, som Robert har været uvidende om. Eller har han? Er alt, som det ser ud, og hvem har vidst hvad og hvornår?
I en fortælling, som umiddelbart er en enkel historie om utroskab, spoles der baglæns over de ni år, som handlingen udspiller sig i. Den tid, der er gået, har sløret erindringen om, hvad der egentlig skete, og vi bliver vidner til et ægteskab i opløsning og et venskab, der smuldrer.

Bedrag er skrevet i 1978, men er tidløs i sin præcise og hudløse skildring af løgne og hemmeligheder som en del af den menneskelige natur.
Det er elementært spændende og genkendeligt at blive ført gennem Pinters labyrint af bedrag og selvbedrag i en nyoversættelse af den prisbelønnede dramatiker Line Knutzon, som har øje for både det absurde og det komiske i Pinters trekantsdrama.

Videohilsen
Se en hilsen fra Bedrag-teamet her.

 Så mange så forestillingen:  241

Bedrag

Opføres på Rønne Theater.

Tirsdag den 15. februar 2022 kl. 19.30

Varighed: 1 time og 30 minutter uden pause
Prisgruppe: 1

KØB BILLETTER

Kørestolsbrugere kan ikke købe billetter online.
Bestil her

BILLETTER TIL KØRESTOLSBRUGERE
ABONNEMENTS- OG BONUSREGLER
VEJLEDNING I KØB AF ABONNEMENTSBILLETTER ONLINE