Alt om min mor

Nutidigt drama

  • Efter filmen af Pedro Almodóvar

  • Skæve eksistenser, sort humor og lidenskab

Producent: Folketeatret.dk
Af: Pedro Almodóvar
Dramatisering: Samuel Adamson
Scenografi: Maja Ravn
Instruktion: Ulla Gottlieb
Medvirkende: Karen-Lise Mynster, Peter Oliver Hansen, Özlem Saglanmak, Anders Hove, Thorbjørn Kruse Olesen, Julie Carlsen, Hanne Hedelund, Pia Jondal, Gunver Reynberg, Jan Meyer, Lars Hjøllund.
Foto: Fra brochuren.
Alt om min mor er en gribende fortælling om en mors søgen efter sin søns far. Historien fører os gennem Barcelonas gader, hvor man møder en broget verden af skæve skæbner og livshistorier. Fra den egoistiske junkie og den borgerlige mor over den idealistiske nonne til den forfængelige diva og den bramfri transvestit Agrado, dannes en smuk mosaik af menneskets mange facetter.

Almodóvars filmkarriere startede i 1980, hvor hans første film fik premiere. I dag er han Spaniens største filminstruktør med sit helt eget filmsprog og univers, hvor transseksualitet, skæve eksistenser, sort humor og lidenskab er faste ingredienser. I 1999 havde filmen Alt om min mor premiere og med den fik Almodóvar sit brede internationale gennembrud. Filmen vandt både de Gyldne Palmer i Cannes samt en Oscar for bedste udenlandske film og fik tusinder af danskere til at gå i biografen.

Men glem alt om filmen:
Der venter en stor og anderledes oplevelse, når Almodóvars unikke og mangfoldige univers kan opleves med den flere gange Reumert-prisbelønnede Karen-Lise Mynster som moderen, Peter Oliver Hansen som den transseksuelle Agrado og mange flere….

Alt om min mor fik utallige anmelderroser og stor publikumssucces, da forestillingen sidste år havde premiere i London.

Forestillingen giver mulighed for et gensyn med Bornholmerreyvens Özlem Saglanmak, modtager af en Reumert talentpris 2009.

 Så mange så forestillingerne:   252

Alt om min mor

Opføres på Rønne Theater.

Fredag den 2. oktober 2009 kl: 19.30

Varighed: 2 timer og 40 minutter med pause.

Prisgruppe: 1