Skip to main content

Velkommen i Teaterforeningen til sæsonen 1985-1986.

Igen en ny teatersæson, som vi byder velkommen til med håb om, at det repertoire vi kan byde på i 1985-86 vil give vort publikum lige så gode og fornøjelige teateroplevelser, som i forrige sæson, hvor jeg tror, at abonnenterne følte, at vore forestillinger både var til gavn og fornøjelse. Den store tilslutning viste dette.

Vi fortsætter naturligvis med nummererede pladser til en enhedspris over hele teatret for abonnenterne. De dårligere pladser bliver ligesom sidste år kun solgt i løssalg, således at teatrets bedste pladser er forbeholdt abonnenterne.

Som tidligere sigter vi på et dansk repertoire med Poul Henningsen-revyen »Kys det hele fra mig« og Suzanne Brøggers »Tone«, et langt digt, der nu er oversat til drama.

Herfra er vi gået videre til nordisk dramatik med den norske Amalie Skrams »Agnete« og med et stykke af den nyopdukkede svenske dramatiker Lars Norén, der er blevet kaldt vor tids Strindberg.

Der er familieforestilling »Jorden rundt i 80 dage« og i påsken 1986 2 opførelser af Noel Cowards »Privatliv« til forhøjede priser, fordi denne forestilling er så dyr.

I år er det lykkedes os at få 2 skuespil fra Det kongelige Teater: Michael Frayn’s »Hjælp« og Alan Ayckbourn’s »På kant med sengen«, det sidste i samarbejde med Det danske Teater.

Kære abonnenter! Kom i Rønne Theater – landets ældste – tag plads på sæderne, og betragt på scenen den nyere tids dramatik, som kommer os ved og som engagerer os.

Med venlig hilsen
Bent Kofoed.

Close Menu