Vrede

Drama

• Gjort gerning står ikke til at ændre

Producent: Folketeatret/turné.
Medvirkende: Ann Eleonora Jørgensen, Troels Lyby, Camilla Bendix, Sarah Boberg, Troels Malling, Elliot Hove og Tanya Lund Andersen.
Instruktør: Madeleine Røn Juul.
Drama Fotograf: Gudmund Thai.
Hjemmeside: www.folketeatret.dk 

På overfladen har Alice alt, hvad man kan ønske sig. Hun er en velanset hjerneforsker, gift med Patrick, en anerkendt forfatter, der elsker hende. De har en søn Joe, der klarer sig fint i gymnasiet. Familien lever det gode liv præget af de rigtige holdninger og politisk korrekthed.
Pludselig rystes hele fundamentet under deres liv, da Joe og hans kammerat bliver taget i at male racistiske slagord på en moské. Hvad er gået galt? Hvad har drevet deres ellers så veltilpassede søn til at begå denne intolerante handling.
Der synes ikke at være nogen oplagt forklaring, før en ung journalist begynder at afdække Alices fortid – det tidligere liv, som hun har brugt hele sit voksenliv på omhyggeligt at udslette. Han afskræller lag for lag og finder frem til den passionerede vrede, der har ligget som en tikkende bombe under hendes tilværelse.
Den rystende sandhed kommer frem, og alle må smerteligt erkende, at kimen til vold og had blev skabt i familiens midte.

Stykket er skrevet af Joanna Murray-Smith og oversat af Niels Brunse. Det er en danmarkspremiere på ny dramatik af en af Australiens mest succesfulde dramatikere.

  Så mange så forestillingen:   294

Vrede

Opføres på Rønne Theater.

Torsdag den 16. februar 2016 kl: 19.30

Varighed: Ikke oplyst

Prisgruppe: 1