Tove! Tove! Tove!

Drama

  • En forestilling, som kompromisløst vil skildre livet, ligesom Tove Ditlevsen selv gjorde det

Producent: Det Kongelige Teater.
Medvirkende: Jeanett Albeck, Rikke Bilde, Tilde Maja Fredriksen, Kitt Maiken Mortensen, Signe Egholm Olsen og Leila Vestgaard.
Instruktør: Elisa Kragerup.
Fotograf: Natascha Thiara Rydva
Hjemmeside: www.kglteater.dk

Tove Ditlevsen var en mester i at skildre livet på godt og ondt. Med sin blanding af humor, inderlighed og sarkasme lagde hun ikke fingrene imellem, når hun gennem sit omfattende forfatterskab beskrev livet som barn, ung og voksen. Tove Ditlevsen formåede ikke mindst at give kvinderne og deres liv en stemme med sine rørende og vedkommende skildringer af livet, som hun så det.
Tove Ditlevsen levede for at skrive og skrev for at leve. Midt i elendigheden og tragedierne, som hun på sin egen fandeni- voldske måde dyrkede, var hun en festoriginal og en livsnyder med en kæmpe appetit på livet og på mænd. Hun var på én gang borgerlig og anti-borgerlig, forud for sin tid og gammeldags.
Det er i denne enorme rigdom af digterisk saft og kraft, at gruppen Sort Samvittighed med blandt andre den Reumert vindende instruktør Elisa Kragerup, har fundet inspiration til at skabe deres nye forestilling Tove! Tove! Tove! I Anne Linnets musikalske univers – og med enkelte tekster af Tove Ditlevsen – bliver Tove! Tove! Tove! en personlig fortolkning af Tove Ditlevsen og hendes værk.

Introduktion
Forestillingen indledes med et spændende foredrag af Rikke Rottensten
Rønne Theaters Café
Tirsdag den 7. april 2015 kl. 18.00 – 18.45 i Caféen.
Tilmelding nødvendig, da der er begrænset plads.
Baren vil være åben ½ time før foredraget starter.

 Så mange så forestillingen:   301

Tove! Tove! Tove!

Opføres på Rønne Theater.

Tirsdag den 7. april 2015 kl: 19.30

Varighed: 1 time uden pause.

Prisgruppe: 1