Sympati for Djævlen

Monolog

• Nazist? – Teaterikon! – Mifistomester!

Producent: Teater FÅR 302
Medvirkende: Pauli Ryberg
Instruktør: Kamilla Bach Mortensen
Hjemmeside: www.faar302.dk
Foto : Thomas Cato

Nazitysklands stjerneskuespiller og teaterikon, den største Mefisto-fremstiller, Gustav Gründgens fejrer nytårsaften i Manilla på Filippinerne. Året er 1963. Gründgens, som engang var beundret og feteret, er nu afdanket, solskoldet, ydmyget og forladt. Den drømmerejse, som han havde forestillet sig med sin unge elsker, er afløst af tomhed og noget, som minder om et ophold i helvede. Gründgens tid er forbi, og masken, rollen påføres for sidste gang.
Hvad er prisen, man betaler, når alle personlige hensyn og al empati tilsidesættes? Når man som iskold og opportunistisk karrieremager påberåber sig politisk immunitet, og finder sig til rette og gør karriere under Det Tredje Riges protektion.

”Jeg har overlevet hver en djævel, forkælet forfatterbarn, ministerpræsidenter, idiotiske dramaturger, Mein Führer – et helt rige.”

Introduktion
Forestillingen indledes med et spændende foredrag af Rikke Rottensten om det vilde og vanvittige kunstnerliv i Weimarrepublikken, der med ét blev til en nærmest umulig balancegang på få timer i 1933
Rønne Theaters Café
Onsdag den 13. april 2016 kl. 18.00 – 18.45 i Caféen.
Tilmelding nødvendig, da der er begrænset plads.
Baren vil være åben.

Anmeldelserne af stykket og i høj grad også af Pauli Rybergs spil, var overstrømmende, så det må borge for, at publikum får en stor oplevelse.

 Så mange så forestillingen:  : 108

Sympati for Djævlen

Opføres på Rønne Theater.

Onsdag den 13. april 2016 kl: 19.30

Varighed: 1 time og 30 minutter med pause.

Prisgruppe: 3