R

Danseforestilling

Producent: Freestyle Phanatix, leder Kim Bøyter
Medvirkende: Bobby Obeng Atiedu, Matt Baricaua, Rico Coker, Emilie Sanchez,Tunde Adetunji.
Koreografi, Tekst, Ide, Musik, Kostumer: Sara Jordan.
Dramaturgikonsulent: Bush Hartshorn.
Hjemmeside:
www.phanatix.net

Foto: freestyle Phanatix

“R”
Hvem R vi?

Igen i denne sæson får vi mulighed for at opleve Hip Hop kompagniet Freestyle Phanatix. Efter “E-boy” og “Cre8ivity” får vi et gensyn med de succesfulde drenge med deres næste produktion, nemlig danseforestillingen “R” – Hvem er vi?
En forestilling, som er en mindst lige så stor og fantastisk oplevelse.
Med “R” fortsætter Sara Jordan og hip hop kompagniet Freestyle Phanatix deres samarbejde efter den overvældende succes “E-boy”, som viste menneskets evolution og undersøgte vores folkementalitet og rejsen ind i nutidens elektroniske tidsalder.
“R” er en invitation ind i en tidslomme, hvor fem breakdansere via bevægelse udforsker, hvem de er – alle har en historie at fortælle, en fortid som gør dem til de mennesker, de er i dag.
Inspireret af deres egne historier tager de os igennem refleksioner af deres kampe og sejre med at komme til et fremmed land, udfordringen med at lære et nyt sprog og en ny kultur, og hvordan de kan blive den bedste version af dem selv i nye omgivelser.
Gennem koreografi og bevægelse aktiveres en erindring og en historie med dans som sprog. “R” bringer virkeligheden ind i danseteatret fortalt igennem Breakdance, musik og lys.
Som en integreret del af forestillingen afsluttes med en dialog med publikum.
En forestilling, som henvender sig til det unge publikum, men også det danseglade og til alle, som interesserer sig for de historier, mennesker kan fortælle.

 

Opføres på Rønne Theater
31 Tirsdag den 20. februar 2018 kl: 17.00 

Varighed: 40 minutter + afsluttende dialog med pubikum 
Prisgruppe: 5

 Så mange så forestillingen:  67

  • Date: 02/20/2018
  • Categories: Tidligere forestillinger
  • Særlige oplysninger: Bonusforestilling