Osvald & Søn – Rundt Om Osvald

3 x Helmuth

  • Frits Helmuth mindes sit fædrene ophav

Producent: Privat Teatret
Dramatisk tekst: Klaus Rifbjerg
Lysdesign: Jens Lange
Iscenesættelse: Mikael Helmuth
Medvirkende: Frits Helmuth
Musik: Karsten Vogels orkester
Foto: Fra brochuren.

Forestillingen, der er skrevet af Klaus Rifbjerg, får sin uropførelse på Privat Teatret. For første gang vil man her kunne opleve Frits Helmuth synge en række af sin fars viser.

En søn mindes sit fædrene ophav gennem hans liv og virke. I et erindringsrum, der undervejs antager skiftende stemninger og lokaliteter og springer i tid og sted, genkalder Frits sig sin far Osvald i mange forskellige sammenhænge. Som centrum i familielivet, blandt venner og kolleger og i teatermiljøet i øvrigt.

Han ikke kun genoplever den store kunstner, men genopliver ham tilligemed på scenen. Det bliver en karruseltur i ord og musik ”Rundt Om Osvald”, gjort med sønlig varme og veneration og megen humor.

I Osvald & Søn lægger Frits Helmuth stemme til viser fra Osvalds mangesidede repertoire omhandlende bl.a.: Hende Konen, Kællingen og Madammen; Jeg Kø´r Mig En Tur Langs Med Havnen; Ølhunden; Henne Om Hjørnet, Nede I Kælderen; I Den Mellemste Køje; – viser, som vi alle kender og elsker, fordi de er en del af vores nationale identitet.

 Så mange så forestillingen:  302

Osvald & Søn – Rundt Om Osvald

Opføres på Rønne Theater.

Onsdag den 12. februar 2003 kl: 19.30

Varighed: Ikke oplyst.

Prisgruppe: 1