Natmandens datter

Ny dansk dramatik

  • Nikoline Werdelin tager os på en livsbekræftende rejse til et forhistorisk København

Producent: folketeatret. dk (Tidl. Det Danske Teater)
Af: Nikoline Werdelin
Instruktion: Inger Eilersen
Scenografi: Steffen Aarfing/Marie I Dalí
Medvirkende: Karoline Munksnæs, Morten Hemmingsen, Birgitte Simonsen, Pernille Højmark, Bjarne Henriksen, Mikkel Vadsholt, Peter Oliver Hansen, Jan Meyer
Foto: Fra brochuren.
Endnu et vidnesbyrd om Nikoline Werdelins sjældne og alsidige talent har set dagens lys i form af forestillingen Natmandens datter . Forestillingen er en absolut anmelder–og publikumssucces, der i løbet af sommeren 2006 begejstrede teatergængere i Grønnegårds Teatrets have. Her er det i en helt ny opsætning.

Nikoline Werdelin tager os på en livsbekræftende rejse til er forhistorisk København, hvor de brostensbelagte gader emmer af gamle dogmer, skjulte lyster, kærlighed, overtro og en lille brise, der varsler oplysningernes komme.

Som altid er verden ifølge Werdelin beboet af skønne, skæve, skægge og skræmmende genkendelige væsner – ikke mindst i denne forestilling, hvis persongalleri, humor og fortælling ville gøre Holberg ganske misundelig.

Pressen skriver:
Nikoline Werdelins hidtil bedste stykke.
Nikoline Werdelin er tilbage i topform. En helt igennem fed historie med knald på underholdningen og humor, der samtidigt rækker dybt i sin følelsesmæssige skildring af en række rørende skæbner.

 Så mange så forestillingen:   304

Natmandens datter

Opføres på Rønne Theater.

Søndag den 16. marts 2008 kl: 19.30

Varighed: Ikke oplyst.

Prisgruppe: 1