Lillys Danmarkshistorie

Musikalsk dialog

• En fortælling om kvindeliv gennem tiderne

Producent: Folketeatret.
Medvirkende: Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Henriette Rosenbeck, Christiane Bjørg Nielsen, Tanya Lund Andersen og Sanne Graulund.
Kapelmester: Sanne Graulund.
Instruktør: Robert Parr.
Fotograf: Gudmund Thai. 
Hjemmeside: www.folketeatret.dk

Seks dejlige kvinder fortæller en sprudlende familiekrønike om 3 generationers liv fra 1920’erne til i dag. Det er en politisk og social historie om rejsen fra land til by. Fra det fysisk hårde liv i arbejderklassen over middelklassens velfærdsproblemer til rejsen ender hos historiens fortæller, den universitetsuddannede og mønsterbrydende Pia.
Det er en danmarkshistorie i kød og blod – med et humoristisk glimt i øjet. Der lægges ikke fingre imellem, heller ikke når historien tager barske drejninger, fordi livet kan være barskt. Smil, glæde, sorg, længsler, svigt og lyst er en del af livet og en del af danmarkshistorien.
I teaterforestillingen Lillys Danmarkshistorie er kendte sange fra revy, film og danskpop med til at tegne et billede af tiden og livet, når den »vesterbroske« arbejderklasse møder bønderne fra Vestjylland.

Efter Pia Fris Laneths bestseller. Dramatiseret af Daniel Wedel og Joan Rang Christensen i anledning af 100 året for kvindernes valgret. af 100-året for kvindernes valgret. Forestillingen er en samarbejdsproduktion mellem Folketeatret og Teatret Fair Play.
.

 Så mange så forestillingen:  292

Lillys Danmarks-historie

Opføres på Rønne Theater.

Søndag den 25. september 2016 kl: 19.30

Varighed: 2 time og 5 minutter med pause.

Prisgruppe: 1