Inden jeg fylder 67

Komedie

Producent: Landsteatret.
Medvirkende: Kirsten Lehfeldt, Stig Hoffmeyer, Troels II Munk, Patricia Schumann, Benjamin Hasselflug m.fl.
Instruktør: Pia Rosenbaum.
Scenografi: Maja Broberg & Anna Frederiksen

Hjemmeside: Landsteatret.dk
Fotograf: Erling Mølgaard

”Jeg er ude på eventyr, – af romantisk art. Chokerende, ikke? En kvinde i min alder. Indtil for nylig har mit liv været godt og indholdsrigt. Jeg elsker at undervise. Jeg var lærer i over fyrre år – men så gik jeg på pension!”

Sådan starter ”Inden jeg fylder 67” om en attraktiv kvinde med stil. Sofistikeret, veluddannet, velklædt. Hun er en usandsynlig kandidat til den rejse, hun er ved at foretage.
Kirsten Lehfeldt, et fyrværkeri af kvindelig komik, tager os på en rundtur i de kvinders univers, der står foran deres tredje alder, lever i. Med festlig saft og kraft fortæller hun os om sine erfaringer, som uerfaren annonceskribent under ”Personlige” og om uopfyldte ønsker om nærhed, ømhed og fællesskab – efter man er blevet usynlig og gråhåret!

Hun får følgeskab af Stig Hoffmeyer og Troels II Munk, der spiller de virile og kampklare modne tilbedere, og af Benjamin Hasselflug som den unge mand. Romanfiguren Margaret Mackenzie dukker op med vise ord og råd, der hjælper Jane til at tage nye beslutninger.

Jane Prowse. er meget populær i England, både som forfatter og instruktør på teatre og tv. Ovenstående stykke, er hendes dramatisering af Jane Juskas bog ”A Round-Heeled Woman”, der gik på Aldwych Theatre i London i flere år.

 Så mange så forestillingen:   302

Inden jeg fylder 67

Opføres på Rønne Theater.

Mandag den 12. februar 2018 kl: 19.30

Varighed: ikke oplyst.

Prisgruppe: 1