Hvem støver af…?

Komedie

• En komedie om at finde sig selv

Producent: Folketeatret
Medvirkende: Jesper Lohmann, Jesper Asholt, Marie Knudsen Fogh, Marie Mondrup, Jacob Lohmann, Søren Hauch-Fausbøll, Benjamin Boe Rasmussen
Instruktør: Jacob Schjædt
Fotografen Gudmund Thai
Hjemmeside: www.folketeatret.dk

Oscar og Felix er pokervenner, og da Felix smides på porten af sin kone, flytter han ind hos Oscar, der selv er fraskilt.
Men Oscar er et rodehoved og lever i en svinesti, og Felix er hans diametrale modsætning: Pertentlig og umådelig kræsen! To så forskellige mænd er en dårlig cocktail, for rengøringsvanvid, finere madlavning og nærmest neurotisk ordenssans går ikke i spænd med mandehørm, tomme pizzabakker og tvivlsom hygiejne.
For ikke at tale om pokervennerne og de giftelystne single-søstre ovenpå. Deres samliv tvinger dem til at tage både deres venskab og sig selv op til revision – nogle gange er det godt at blive støvet af for at forstå sig selv og de andre.
Neil Simons komedie balancerer på bedste vis grinet og smerten; det er aldrig sjovt at blive skilt, men det er meget morsomt, når et så umage par pludselig skal bo under samme tag.
Vi oplever Jesper Asholt og Jesper Lohmann i rollerne som Felix og Oscar – to mænd med to ting til fælles: De er fraskilte og i panikalderen!

Handlingen henlægges til en større dansk provinsby i 2014.

 Så mange så forestillingen:  287

Hvem støver af…?

Opføres på Rønne Theater.

Søndag den 26. oktober 2014 kl: 19.30

Varighed: Ikke oplyst.

Prisgruppe: 1