End of The Rainbow

Musikalsk drama

  • JETTE TORP som JUDY GARLAND

Producent: Landsteatret
Af: Peter Quilter
Instruktion: Jan Hertz
På scenen: Jette Torp, Joachim Knop og Robert Reinholdt
Foto: Fra brochuren.
Julen 1968. Med et 6 ugers engagement i London ser det ud som om, Judy Garlands comeback er en realitet. De mislykkede ægteskaber, selvmordsforsøgene og stofmisbruget har hun lagt bag sig, “tror hun”, og som 46-årig ser hun ud og synger bedre end nogensinde før.

Forestillingen foregår på Londons Hotel Ritz og beskriver de sidste hektiske måneder af Judy Garlands liv, hendes komplicerede forhold til sin sidste mand, Mickey Dean, hendes hengivne pianist, Anthony Chapman, og til fansene, der forguder hende.

End of The Rainbow er en forestilling, som følger Judy Garlands liv på og bag scenen, med et udvalg af hendes mindeværdige sange.

End of The Rainbow er en kraftfuld, humoristisk, bevægende og dramatisk historie skrevet af Peter Quilter, og forestillingen havde verdenspremiere i 2005 med et brag af en succes.

I 2011 har End of The Rainbow DANMARKSPREMIERE!

Jette Torp synger live i forestillingen, men den ledsagende orkestermusik er indspillet på forhånd. Dette kaldes sing back. De 10 orkestermusikere deltager derfor ikke i forestillingen.

 Så mange så forestillingerne:   291

End of The Rainbow

Opføres på Rønne Theater.

Mandag den 31. januar 2011 kl: 19.30

Varighed: Ikke oplyst.

Prisgruppe: 1