Den sidste Turist

Kabaret

• En Lulu Ziegler-cabaret

Producent: Café Liva
Medvirkende: Bodil Jørgensen og pianist Bjarne Sahl
Instruktør: Thomas Bendixen
Fotograf Brita Fogsgaard
Hjemmeside: www.cafeliva.dk

En kvinde har stået i vores kulturelle underbevidsthed i 70 år og ventet… men ventet på hvad? ventet på hvem? og ikke mindst hvorfor?
Nu står hun så her – en kvinde i limbo – og ser tilbage på sit liv og sin samtid…
Vi møder Lulu Zieglers omfattende repertoire spændende over »Sangen om Larsen«, »Mit hjertes Café« og ikke mindst »Den sidste Turist i Europa«.
Ja, nu kunne klichéerne om tredivernes cabaret-tradition og verfremdung godt stå i kø, MEN – når stedet er Rønne Theater, repertoiret Lulu Zieglers og – ikke mindst – skuespillerinden Bodil Jørgensen….Ja, så bliver det pludselig eksplosivt på en helt anden måde.
Sammen med akkompagnatøren Bjarne Sahl fortæller Bodil Jørgensen en historie om kærlighed og et Europa, som ikke synes at have lært meget de sidste hundrede år.

Politiken skrev:
Hun tager os med på en sand lystvandring i den danske visesangskat. Fra ’Sangen om Larsen’ og Tove Ditlevsens ’Mit hjertes café’ til Ludvig Brandstrups ’Pige træd varsomt’. Fortolkningerne har klassisk kabaretkraft med lige dele Edith Piaf’sk trodsighed og den der helt særlige Bodil Jørgensen’ske illusionsløshed, der kan være tør som en brugervejledning.

Aflyst

 Så mange så forestillingen:  : 0

Den sidste Turist

Opføres på Rønne Theater.

Onsdag den 24. september 2014 kl: 19.30

Varighed: 1 time og 15 minutter uden pause.

Prisgruppe: 2