Den sidste Gud

Sort komedie

  • En boybandgyser.

Producent: Agenzy i samarbejde med Teater V.
Medvirkende: Jette Sophie Sievertsen, Iben Dorner, Tine Gotthelf, Margit Watt-Boolsen, Nina Marie Birk, Ann Hjort og Pernille Albæk Andersen.
Instruktør: Mads M. Nielsen.
Pianist og arrangør: Raivis Zandovskis
Scenograf: Gøje Rostrup
Dramatiker: Alexandra Moltke Johansen
Gæstearrangør: Lasse Schmidt mfl.
Lyddesign / afvikling: TekTeam v/ Brian Nielsen. Lysdesign: Egil Barclay Høgenni Hansen.
Musikalske arrangører: Raivis Zandovskis, Lasse Schmidt m.fl.
Hjemmeside: www.de-damer.dk
Fotograf: Karoline Lieberkind

En smuk, skræmmende og grotesk sort komedie om Livet, Døden og besættelsen af Den store Kærlighed.
En gruppe kvinder er indlagt på et udåndende hospital. Enden er nær og paranoiaen breder sig. Er kvinderne menneskehedens sidste håb? Eller er mændene? Og hvad sker der, når en altdominerende, manipulerende og gudelignende kraft besætter disse sidste eksistenser på jorden?

Skuespillerindeensemblet “De Damer” har i tidligere forestillinger taget udgangspunkt i forskellige kvindelige arketyper. Nu er tiden inde til at tage favntag med mændene.
“De Damer” goes boyband, og stiller deres kvindekroppe til rådighed for drengegruppernes følelser, danse og designede looks, så man må gyse af gru eller rødme af vellyst.

“De Damer” er Back for Good med endnu en urpremiere. En musikalsk boybandgyser om idoldyrkelse, folkeforførelse og magt imellem kønnene. De Syv kvinder besynger et stykke spritny, dansk dramatik i et soundtrack af tidernes største Boyband-sange fra 60’ernes Jackson Five til nutidens One Direction.

<strong>Forestillingsomtale:</strong>

Se Teater V’s præsentationsvideo.
Præsentationen af “Den sidste Gud” varer 1 min. 4 sek. Tyk her

<strong>Anmeldelser:</strong>
Anmelderne skrev:
“’De Damer og ’Den Sidste Gud’ er top-underholdende(…). En forrygende ensembleindsats og musikalsk helt i top over flere genrer og med fede harmonier, der indimellem er næsten hypnotiserende i deres mange lag.’”
4 stjerner 
Magasinet KBH

“De fem blækhuse kastes efter fortolkningen og fremførelserne af de kendte popsange, de lidt ondskabsfulde parodier på sygevæsenet og patienternes finurlige samtaler med hinanden. Det hele minder mig om en sammenblanding af musik fra teatergruppen Sort Samvittighed, scenografi fra et Christian Lollike stykke, tilsat noget filosofisk vanvid.” 
WRDSMTH

“Det er godt gået at kombinere alle disse faktorer som kærligheden, afmægtigheden, døden, moderrollen i et spil, så brikkerne hænger sammen og så vi føler os godt og grotesk underholdt af en mangetydig oplevelse – med en grad af selvkonfrontation.”
Teaterspot

“Forestillingen er en grotesk mosaik af muligheder og fastlåsthed – en palet, hvor vi hver især kan vælge de foretrukne fortolkninger af tema og budskab.” 
Teaterspot ”

Forestillingen er støttet af Turnénetværkets Underskudsgaranti

 Så mange så forestillingen:  81

Den sidste Gud

Opføres på Rønne Theater.

Fredag den 31. januar 2020 kl: 19.30

Varighed: 1 time og 50 minutter med pause.

Prisgruppe: 3