Boeing Boeing

Farce

  • Klassisk fransk farce

Producent: folketeatret.dk
Af: Marc Camelotti
Instruktion: Lars Knutzon
Medvirkende: Morten Hauch-Fausbøll, Henrik Koefoed, Bente Eskesen, Joy-Maria Frederiksen, Mette Marckmann, Gunvor Reynberg
Foto: Fra brochuren.
Bernard, en succesfuld parisisk arkitekt, mener at have opfundet den perfekte levevis. Man kan sagtens have tre kærester på én og samme tid, de skal bare være stewardesser, ansat i hvert sit flyselskab og ikke kende hinandens eksistens – og, vigtigst af alt: Have forskellige flytider! Det er alt sammen et spørgsmål om at have en god timemanager, sikre sig at kvinderne aldrig mødes og ikke mindst have en dygtig medsammensvoren husholderske, som kan holde styr på de forskellige kvinders livretter og sørge for at de rigtige billeder bliver sat op og taget ned.

Bernards gamle skolekammerat, Robert, kommer på besøg og bliver introduceret til Bernards atypiske livsstil, som fascinerer ham meget. Alt går da også perfekt lige til den dag, hvor en ny turbomaskine – en Boeing 707 – bliver sat i luften. Flytiderne skifter, og snart begynder kaos at indtræde i det parisiske hjem…..

 Så mange så forestillingen:   216

Boeing Boeing

Opføres på Rønne Theater.

Mandag den 27. oktober 2008 kl: 19.30

Varighed: Iikke oplyst.

Prisgruppe: 1

(Reumertbillet)