Tørskoet

Komedie

Storby kontra provins

Producent: Teater Du Milde Himmel og Thy Teater.
Medvirkende: Line Svendsen.
Instruktør: Bodil El Jørgensen.
Hjemmeside: http://www.thyteater.dk/forestillinger/torskoet
Fotograf: Hanne Loop

Tørskoet er en komedie om følgerne af den politiske udmelding om, at nu skal der flyttes arbejdspladser fra hovedstaden til provinsen – Danmark skal i balance!
Vi møder Iben, der vælger sammen med sin datter at flytte fra Nørrebro til en mindre by i provinsen. Der skal siges farvel til den lille lejlighed, cafeen om hjørnet, egen selvforståelse og cool storby.
Der skal siges goddag til hus, have og et nyt liv på landet.

Vi følger Ibens første år, hvor ord som grødbar, havne bus og myldretid mister deres betydning, og nye realiteter som reservedunk, skolebus og høns får plads.
Tørskoet er et sjovt, satirisk og eftertænksomt drama, der tager udgangspunkt i den offentlige debat om udflytningen eller indflytningen, om man vil, af de statslige arbejdspladser.
Her er spark til både Københavneriet og provinsialismen, så der bliver bestemt bidraget til at skabe balance.

Teksten er forfattet af Annegrete Kraul,
Scenograf er Henriette Drejer Lubanski
Kunstnerisk konsulent er Niels Vendius.

22 Tirsdag den 19. marts 2019 kl: 19.30
Varighed: 1 time og 15 minutter uden pause.

A-pladser udsolgt

• Date: 03/19/2019