Musik og Eventyr

Kammerspil

Producent: Nørby, Petri Hannibal.
Medvirkende: Ghita Nørby, Michaela Petri og Lars Hannibal.
Hjemmeside: http://jangmark.dk/artister/noerby-petri-hannibal/
Fotograf: Lis Caspers

Dansk Teaters førstedame Ghita Nørby, den verdensberømte blokfløjte-virtuos Michaela Petri og strengemesteren Lars Hannibal på guitar og lut, har sammen skabt en forestilling med musikalsk magi og eventyrstemning.

Det er en forestilling i ti scenebilleder, hvor tekst og musik veksler i et smukt og harmonisk forløb. Ord og toner bruges til at fortælle om livets mystik og enkelhed. Et menneskes tanker om livet og kærligheden og alle de dårskaber, der følger med på rejsen.

Man mærker helt ned på teatrets bagerste række, at her er der tre kunstnere, der sammen formår at skabe nærvær og musik, der kan tryllebinde et publikum.

Forestillingen blev oprindelig skabt gennem en række workshops tilbage i 2007, men har først nu fundet sin fuldendte form.

20 Mandag den 25. februar 2019 kl: 19:30

A-PLADSER UDSOLGT