SNE

Fortælling

Producent: Vigga Bro.
Medvirkende: Fortæller: Vigga Bro. Musikere: Birgit Løkke og Ida Bach Jensen.
Instruktør: Anna Bro.
Fotograf: Wilfred Gashau
Scenografi: Gitte Kath.
Lysdesign/teknik: Ulysses.

SNE er en rejse ind i erindringer, der opstår som knopskydninger og spor midt i en helt anden tanke. De kan fødes af et lille ord, som for eksempel ’sne’. Pludselig er du ikke kun i en nutid, men også i en fortid. Og så står du dér. I en magisk al-tid, hvor alt kan ske!
SNE er billedet på alt det, der ikke kan fanges på et regneark.

SNE er en forestilling for én skuespiller/fortæller og to musikere, og i et møde mellem musik- og fortælleteater dukker erindringerne og historierne frem.

SNE er et vindue ind til en livs-rejse, der trækker spor fra Fredericia til Christianshavn, og en rejse, hvor vi suser med slæde gennem historier over Grønlands is og sne.
For de heldige, der så Vigga Bro med Bobler på Svanekegården sidste år, kan det nævnes, at SNE er en slags 2’er i forhold til Bobler.

Fortællingen blev skabt i 2017, hvor Vigga Bro fyldte 80 år.
Forestillingen spiller på Svanekegaarden som Teaterforeningens bidrag til kulturugen.

Tilhørere med kulturugebadge vil efter forestillingen blive inviteret til en dialog med Vigga Bro om forestillingens tilblivelse.

Opføres på Svanekegaarden, Skippergade 6, 3740 Svaneke
03 Fredag d. 14. september 2018 kl: 19:30

Varighed: 1 time og 15 minutter uden pause.
Unummerede pladser
Forestillingen er optaget i Garantiordningen.

• Date: 09/14/2018
  • :