Mød mig på Cassiopeia

Operette

Producent: Folketeatret
Medvirkende: Amalie Dollerup, Trine Gadeberg, Carsten Svendsen, Christopher Læssø, Lone Hertz, Asger Reher, Troels Malling, Kristian Holm Joensen, Nina Maria Schødt Lybæk-Hansen, Kristoffer Sass og Karin Nordly Holst m.fl.
Instruktør: Kasper Wilton.
Kapelmester: Jens Krøyer.
Tekst: Flemming Lynge og Børge Müller.
Musik: Kai Normann Andersen.
Scenografi: Marie í Dali.
Koreografi: Jeanette Binderup-Schultz

Hjemmeside: www.folketeatret.dk
Fotograf: Gudmund Tai

I den kendte og elskede operette-komedie Mød mig på Cassiopeia vikles Olympens guder og teatrets folk ind i hinanden og svøbes i både romantik og stjernestøv.
På Alhambra Teatret har komponist Berger svært ved at finde inspiration til at færdiggøre sin seneste musical. Og med både teatrets direktør og sin ekskone – teatrets primadonna – på nakken, er han ved at give op, da han får kærkommen hjælp fra musikkens muse.

Musikkens muse gjorde det også godt, da Kai Normann Andersen komponerede sangene til Mød mig på Cassiopeia: Mange kan nynne med, når den enlige lille muse, har det sværere end man tror. Når den erotiske tante og selveste Zeus opfordrer til at gå ud og gå en tur. Når der flyves med ud i det himmelblå. Når det forelskede par tager den allersidste dans, før de går hjem. Og når hele byen sang, da Titina gik til bal.

Mød mig på Cassiopeia klinger af sjæler efter sjæler, hit efter hit, som får eroterne til at flagre på scenen, og – hvem ved – måske også temperaturen til at stige og latteren til at gjalde i salen. Stjernerne funkler i mere end én forstand omkring Mød mig på Cassiopeia.

Forestillingsomtale og anmeldelser:

Se Folketeatret direktør Kasper Rostrup fortælle om Folketeatret forestillinger i sæson 2018-2019.
Præsentationen af “Mød mig på Casssiopeia” er 4 min 47sek. inde i videoen. Tyk her

Introduktion
Forestillingen indledes med en introduktion om den folkelige oprette, tidens store stjerner og komponisten Kai Normann Andersens melodier.
Ved Revymuseets inspektør Rikke Rottensten.
Rønne Theaters Café
30 Mandag den 15. april 2019 kl. 18.00 – 18.45.
Tilmelding nødvendig, da der er begrænset plads.
Baren vil være åben.

Udsolgt