Holgers forsvarstale

Komedie

• En komedie om politisk korrekthed.

Producent: Kholghi Production.
Medvirkende: Mads Keiser og Farshad Kholghi.
Konsulent: Kristian Holm Joensen.
Fotograf: Lars E. Andreasen.

Den hyggelige komiker, Holger, har altid fulgt én regel: Man sparker opad og aldrig nedad. Men en aften på scenen, mens han joker med de højreorienterede partiers kamp for at stjæle vælgerne fra hinanden, kommer han til at bruge ordet ”kannibalisme”.
En sort kvinde blandt publikum føler sig krænket over brugen af netop dette ord, og beskylder Holger for at være racist. Holger bliver politianmeldt, sigtet efter racismeparagraffen og ender i en retssag.
I løbet af sagen går Holger igennem sit indre inferno fra Gud, Gandhi og til sin ekskone, der hver især kommer til at åbne hans øjne.
Stykket er en musikalsk og grænseløs komedie om løse grænser for komik.

Med vanlig følsomhed tramper Farshad Kholghi og Mads Keiser lige ned i tidens ømme spinatbede.

.

Farshad Kholghi og Mads Keiser står selv for både historien og musikken. Og vi glæder os meget til igen at præsentere de to herrer, der ved tidligere lejligheder har trænet vores lattermuskler godt og grundigt.

15 Fredag den 11. januar 2019 kl: 19.30
Varighed: 1 time og 30 minutter med pause.

• Date: 01/11/2019